2017 aasta osutus Teliale tõeliselt aktiivseks

CV.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Telia Eesti AS

Telia oluline algatus on YOUNITE projekt, mille kaudu saavad kõik Telia töötajad panustada vabatahtliku tegevuse kaudu Eesti ühiskonda. Vabatahtliku tegevuse algatused on ühel või teisel moel seotud digitaliseerimisega, headeks näideteks on digiteenuste õpetamine eakatele; interneti ohtude ja turvalise interneti kasutamise põhimõtete selgitamine koolilastele; „Kooditund“ ehk kodeerimise õpetamine koolilastele ja tudengitele jne.

2017 Sügisel oleme algatanud ka Telia esimese sotsiaalkampaania #suurimjulgus küberkiusamise vastu, mis on Eestis paraku liiga levinud. Kampaania täpsem info SIIT.

2017 maikuus kolis 800 Telia töötajat uude büroohoonesse Tallinnas, mis on innovaatiline ja ainulaadne Eestis nii töökeskkonna kui ehituslike lahenduste poolest.

Foto: Telia Eesti AS

Tegu on moodsa ja paindliku töökeskkonnaga, kus töötajatel on vabadus valida igal ajahetkel oma tegevusele sobilik töölaud ja -piirkond. Telia ei kasuta enam kindla töölaua põhimõtet ning iga inimene saab tööle saabudes valida, kus ta sel päeval või hetkel parajasti töötada soovib – kas koostööks mõeldud tiimialal, keskendumiseks mõeldud vaiksel alal või hoopis sotsialiseerumiseks kohandatud kohvikus või puhkenurgas.

Esimesel korrusel võtab saabujaid vastu ja juhendab edasi humanoidrobot Pepper. Soovijad saavad tutvuda sensoritel töötava targa linna mudeliga, mis on ehitatud Lego-klotsidest. Hoone esimesel korrusel asuv kohvikuala on kujundatud nii, et see pakub võimaluse vabamas õhkkonnas koosoleku pidamiseks. Büroohoone neljas kuni kolmeteistkümnes korrus on töökorrused, kus toimetatakse paindlikult ja vajaduspõhiselt – igal korrusel on koostööalad, vaiksed tööruumid, privaatsed ja väikesed ruumid nõupidamiseks või konfidentsiaalsete teemade arueluks, tiimi nõupidamisruum ja videokonverentsiruum. Neljateistkümnes korrus on mõeldud tiimiürituste ja väliste partneritega kohtumisteks. Sealsed ruumid on kõik disainitud erinevalt, õunapuuaiast köögini.

Täpsem info ja pildid:  SIIN 

Copy
Tagasi üles